Betalen met iDeal
Altijd snel in huis
Gratis vanaf 25 euro
home   >   bonen   >   vanneau selection brasil caramel

Vanneau Selection Brasil Caramel

Brasil kraft
€ 7,95 Zorgvuldig geselecteerd voor de echte liefhebbers. 80% Arabica Bourbon uit Brasil, 20% Ethiopische Kurume voor dat extra beetje pit!
€ 7,95
250g
Binnen twee werkdagen in huis Bestellen
Binnen twee werkdagen in huis


omschrijving

Een koffie maken doe je niet zomaar. Naast een fijne koffiemachine heb je natuurlijk ook goede koffiebonen nodig. Verder kunnen smaken erg verschillen en is het dus van belang dat je een koffie kiest die helemaal bij je past. Maar hoe weet je nu welke smaken je in een koffie zoekt, en hoe deze koffie uit je eigen volautomaat of espressomachine komt?

De selectie van de juiste koffiebonen is net zo belangrijk als een goede branding. We zijn op zoek gegaan naar soorten met een specifieke smaak, die na het brandproces altijd goed smaken, ongeacht je koffiemachine. We hebben getest met verschillende merken volautomaten, espressomachines en natuurlijk in onze eigen koffiebar. Met een Vanneau Selection koffie heb je altijd een koffie die bij je past.

Deze blend is er een voor de echte liefhebber! Voornamelijk gebaseerd op Yellow Bourbon bonen uit Brazilië, dus een bloemige boventoon met vlagen van karamel zal je zeker proeven. De koffiebonen worden al 101 jaar geteeld door de familie Vieira op hun finca Monte Alegre in Monte Belo, dus ambacht is gegarandeerd. Daarnaast zorgt de medium branding ervoor dat de koffie niet te donker is en proef je het volle smaakpalet van de door ons geselecteerde koffiebonen.

Smaakprofiel: Rond & vol, bloemig, caramel aroma, citrus

100% Arabica

We adviseren voor deze koffie een espressomachine of volautomaat, alternatief kan ook Chemex als zetmethode gebruikt worden.

probeer ook een van onze andere heerlijke smaken

Smooth Kraft
Vanneau Selection Smooth Java
PP2
Proefpakket dark roast koffiebonen
Medium kraft
Vanneau Espresso Medium
Strong kraft
Vanneau Espresso Strong
Betalen met iDeal
Altijd snel in huis
Gratis vanaf 25 euro

laten we koffie drinken


maak nu een afspraak
Realisatie: Exitus ICT
Tekstschrijven en SEO optimalisatie: AdActive