Betalen met iDeal
Altijd snel in huis
Gratis vanaf 25 euro
home   >   bonen   >   vanneau selection smooth java

Vanneau Selection Smooth Java

Smooth Kraft
€ 12,95 Zorgvuldig geselecteerd voor de echte liefhebbers. Een Javaanse blend met een subtiele toevoeging van Ethiopische Sidamo bonen.
€ 12,95
500g
Binnen twee werkdagen in huis Bestellen
Binnen twee werkdagen in huis


omschrijving

Een koffie maken doe je niet zomaar. Naast een fijne koffiemachine heb je natuurlijk ook goede koffiebonen nodig. Verder kunnen smaken erg verschillen en is het dus van belang dat je een koffie kiest die helemaal bij je past. Maar hoe weet je nu welke smaken je in een koffie zoekt, en hoe deze koffie uit je eigen volautomaat of espressomachine komt?


De selectie van de juiste koffiebonen is net zo belangrijk als een goede branding. We zijn op zoek gegaan naar soorten met een specifiek smaak, die na het brandproces altijd goed smaken, ongeacht je koffiemachine. We hebben getest met verschillende merken volautomaten, espressomachines en natuurlijk in onze eigen koffiebar. Met een Vanneau Selection koffie heb je altijd een koffie die bij je past.

Met de Smooth Java blend haal je echt een krachtpatser in huis, maar zonder scherpe randjes. De mix van sterke Javaanse en bloemige Ethiopische Sidamo bonen staat garant voor een lekkere koffie, elke keer weer. Door de medium branding is de koffie niet te donker en proef je het volle smaakpalet van de door ons geselecteerde koffiebonen.

Smaakprofiel: Vol, rijp fruit, bloemig, fris, chocolade

100% Arabica

We adviseren voor deze koffie een espressomachine of volautomaat, alternatief kan ook Chemex als zetmethode gebruikt worden.

probeer ook een van onze andere heerlijke smaken

Brasil kraft
Vanneau Selection Brasil Caramel
PP2
Proefpakket dark roast koffiebonen
Medium kraft
Vanneau Espresso Medium
Strong kraft
Vanneau Espresso Strong
Betalen met iDeal
Altijd snel in huis
Gratis vanaf 25 euro

laten we koffie drinken


maak nu een afspraak
Realisatie: Exitus ICT
Tekstschrijven en SEO optimalisatie: AdActive