Betalen met iDeal
Binnen twee werkdagen in huis
Gratis verzending vanaf 8kg
home   >   thuis

Duurzame kwaliteitskoffie. eenvoudig besteld, zo in huis

Koffiebonen kopen voor thuis? Met de koffie van Vanneau Espresso beleef je de lekkerste koffie thuis op de bank of aan de keukentafel. Met aandacht gebrand, voor een bijzonder koffiemoment voor jezelf of met elkaar. Probeer één van de karaktervolle smaken van Vanneau Espresso en laat je verrassen! Eenvoudig besteld, verse bonen zo bij je thuisbezorgd.
Vanneau Espresso M
Vanneau Espresso Medium
€ 6,95
250gr.
1000gr.
bestellen
Vanneau Espresso S
Vanneau Espresso Strong
€ 4,95
250gr.
1000gr.
bestellen
Vanneau Espresso S Exclusive
Vanneau Espresso Strong Exclusive
€ 20,95
1000gr.
bestellen
Betalen met iDeal
Binnen twee werkdagen in huis
Gratis verzending vanaf 8kg

Vers van de brander

Constante kwaliteit is voor ons vanzelfsprekend. Daarom branden wij onze bonen op ambachtelijke wijze, in kleine hoeveelheden, om de versheid van onze koffiebonen te garanderen. Voor het behoud van de aroma's worden de bonen langzaam gebrand en lucht gedroogd. Dit intensieve proces, waarbij geen gebruik wordt gemaakt van toevoegingen of smaakversterkers, resulteert in een overheerlijke en volle smaak, die elke koffiedrinker positief doet verwonderen. Puur natuur, een gezonde keuze voor thuis! 


Tip van de barista

Thuis maak je de beste koffie met een espressomachine. Met dit apparaat maal je de bonen zelf en zet je een heerlijke verse koffie americano of espresso. Stel op de machine de sterkte van de koffie in naar gelang van smaak. Wil je een koffiespecialiteit als een cappuccino of een café latte? Kies dan voor een koffiemachine met automatische melkopschuimer. Heerlijk genieten! De vrijgekomen geuren brengen je huis en jezelf in Italiaanse sferen. Ciao, gusta una deliziosa tazza di caffè!

Echte koffiebonen

Vanneau Espresso biedt vier verschillende smaken: Vanneau Espresso Medium en Strong en de biologische bonen Vanneau Espresso Exclusive Medium en Exclusive Strong. Samengesteld uit een mix van Arabica en Robusta bonen. Koop je de koffiebonen van Vanneau Espresso dan kies je voor biologische en duurzame koffie die staat voor goede zorg voor het milieu en de boeren. De bonen worden zo verbouwd dat de ecosystemen worden beschermd, rekening houdend met mens en dier. Ook thuis genieten van verantwoorde koffie? Vanneau Espresso maakt de beste koffiebonen voor iedereen toegankelijk. Bestel online of bezoek één van onze verkooppunten.

Waar te koop?

Vanneau Espresso wordt geserveerd bij

ERMELO: Station Ermelo, Cafetaria de Halte. HARDERWIJK: Restaurant Johannes Kok, Restaurant Mamta. GARDEREN: Ons Lagerhuys. OOSTWOLD: Bed & Breakfast Johanna's. MALLORCA (SPANJE): Zhero Hotel, Cas Català. ISCHGL (OOSTENRIJK): Zhero Hotel
brandende vraag?
neem contact op
Realisatie: Exitus ICT
Tekstschrijven en SEO optimalisatie: AdActive