Betalen met iDeal
Altijd snel in huis
Gratis vanaf 25 euro
home   >   zakelijk    >   bedrijven

Koffiebonen voor bedrijven

Exclusieve en duurzame koffiebonen voor bedrijven. Met de bonen van Vanneau Espresso schenk je de lekkerste koffie voor je klanten en werknemers. Als koffieleverancier voor de zakelijke markt bieden wij oplossingen op maat, afgestemd op de huidige situatie of gewenste afname. Bekijk ons assortiment en laat je adviseren. Nieuwsgierig? Vraag een proefpakketje aan of bestel direct online. 
  • Duurzaam geproduceerd
  • Met zorg en langzaam gebrand
  • Lucht gedroogd
  • Vers; direct van de brander
  • Goed voor alle espresso bonenmachines
  • Geen leasecontract
  • Eigen bestelomgeving voor bestelgemak

Bekijk onze heerlijke smaken

Koffie op het werk

Het branden van koffie is een vak. Een ambacht die vraagt om toewijding en vakmanschap. Deze waarden delen wij graag, middels onze koffiebonen die geproduceerd zijn volgens een hoogstaand en intensief productieproces. Kwalitatief goede koffie op het werk is onmisbaar, zowel voor de goede werksfeer onder werknemers, als voor een goede indruk bij de klant. Een overheerlijke koffie is een blijk van waardering naar je personeel en zorgt voor het goed functioneren van het team. De koffiemachine is dé plek waar collega’s elkaar ontmoeten, waardoor het saamhorigheidsgevoel binnen het bedrijf toeneemt. Een belangrijke bespreking? Vanneau Espresso maakt met haar unieke smaaksensatie een onuitwisbare indruk bij elke potentiële klant!

Onze koffiebonen

De vier verschillende smaken van Vanneau Espresso zijn Vanneau Espresso Medium en Strong en de biologische bonen Vanneau Espresso Exclusive Medium en Exclusive Strong. Koffiebonen met herkomst uit voornamelijk Mexico, Peru, Colombia en Indonesië. Duurzaam verbouwd, rekening houdend met de belangen van het milieu en de boeren. De samenstelling van de koffie is een mix van Arabica en Robusta. De Arabica koffiebonen staan bekend als mild aromatisch. De Robusta bonen hebben een pittige smaak en bevatten meer cafeïne dan Arabica bonen. Langzaam en met zorg gebrand, lucht gedroogd voor 100% behoud van de smaak. Meer koffie, door vakmanschap vol van smaak!

Waarom Vanneau Espresso

Kies je voor Vanneau Espresso dan kies je voor verse koffie. Gebrand in kleine hoeveelheden om zo de versheid van de bonen te garanderen. De koffiebonen zijn geschikt voor bijna alle espresso bonenmachines. Bestellen is voor iedereen mogelijk, wij werken niet met leasecontracten of andere verplichtingen. Wel bieden wij bedrijven een eigen betaalomgeving voor extra bestelgemak. Ben je benieuwd naar de kwaliteit van onze koffiebonen? Wil je advies over de afname van de hoeveelheid koffiebonen? Wij bieden professionals de mogelijkheid voor het aanvragen van een proefpakketje. Liever direct online bestellen? Probeer één van de vier karaktervolle smaken van Vanneau Espresso en laat je verrassen!
Onze klanten zijn zeer tevreden over onze heerlijke Vanneau Espresso koffie! Vol van smaak, merkbaar vers en nog eens biologisch ook. Zonder twijfel een aanrader voor bovenaan de menukaart!
Wanneer de bonen op zijn, schiet ik in de stress. Nooit meer iets anders dan Vanneau Espresso. :-)
Nieuwsgerig geworden?
Vraag een proefpakket aan
Peru decaf
Peru decaf
€ 7,95
250g
bestellen
Ethiopia Sidamo
Vanneau Selection Ethiopia Sidamo
€ 7,95
250g
bestellen
Colombia Caturra
Vanneau Selection Colombia Caturra
€ 7,95
250g
bestellen
Papua Highlands
Vanneau Selection Papua Highlands
€ 7,95
250g
bestellen
PP2
Proefpakket dark roast koffiebonen
€ 14,00
2x 250g
bestellen
VE Lungo
Lungo Dark Roast
€ 18,50
1000g
bestellen
VE Espresso Dark Roast
Espresso Dark Roast
€ 14,95
1000g
bestellen

brandende vraag?


We geven graag vrijblijvend advies voor uw specifieke situatie. Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!
Liever direct contact? Bel ons op 0341-12345

versturen


Realisatie: Exitus ICT
Tekstschrijven en SEO optimalisatie: AdActive