Betalen met iDeal
Altijd snel in huis
Gratis vanaf 25 euro
home   >   zakelijk    >   horeca

Duurzame kwaliteitskoffie voor de horeca


Vanneau Espresso brandt de lekkerste koffiebonen voor de horeca. Biologisch en duurzaam. Serveer een overheerlijke kwaliteitskoffie voor je gasten in jouw hotel, restaurant of grand café. Als koffieleverancier voor de horeca bieden wij passende levering- en verkoopvoorwaarden, afgestemd op de huidige situatie van jouw horecaonderneming. Bekijk ons assortiment koffiebonen en laat je adviseren. Nieuwsgierig? Vraag een proefpakketje aan of bestel direct online. 
  • Duurzaam geproduceerd 
  • Met zorg en langzaam gebrand 
  • Lucht gedroogd 
  • Vers; direct van de brander 
  • Goed voor alle espresso bonenmachines
  • Geen leasecontract 
  • Eigen bestelomgeving voor bestelgemak

Bekijk onze heerlijke smaken

Serveer de lekkerste koffie in jouw restaurant of grand café

Voor horecaondernemers is het serveren van goede koffie ontzettend belangrijk. Je wilt tenslotte alleen het beste voor je gasten. Daarbij komt dat de consument steeds bewuster koffie drinkt en de koffiekennis steeds groter wordt. Koffie drinken is een beleving, een genietmoment voor iedere fijnproever! Daarom zorgt Vanneau Espresso altijd voor een goede eerste indruk. Onze biologische koffiebonen zijn van hoge kwaliteit en worden met zorg gebrand. Langzaam en lucht gedroogd voor het behoud van alle vrijgekomen aroma’s. Doordat er in kleine batches wordt gebrand en een voorraad van slechts enkele dagen wordt aangehouden, garanderen wij altijd 100% versheid van onze koffiebonen. Dat is de kwaliteit waar Vanneau Espresso voor staat. Koffie door vakmanschap, vol van smaak!

De Koffiebonen van Vanneau Espresso

De herkomst van onze koffiebonen is uit voornamelijk Mexico, Peru, Colombia en Indonesië. Met een perfecte mix van Arabica en Robusta. De samenstelling van deze twee verschillende bonen verschilt per soort. Dit resulteert dan ook in vier verschillende smaken: Vanneau Espresso Medium en Strong en de biologische bonen Vanneau Espresso Exclusive Medium en Exclusive Strong. Wisselend van een krachtige en meer pittige afdronk tot een meer lichte chocolade en fruitige melange. Klinkt goed? Probeer dan één van onze zakken en laat je positief verrassen!

WAAROM VANNEAU ESPRESSO

Kies je voor Vanneau Espresso in jouw horecabedrijf, dan kies je voor een ambachtelijke koffie. Een exclusieve koffie die wij voor iedereen bereikbaar willen maken. De koffiebonen zijn geschikt voor bijna alle espresso bonenmachines. Door onze ervaring met de verkoop aan verschillende horecagelegenheden, weten wij als geen ander dat je als ondernemer een passende oplossing, geheel afgestemd op jouw bedrijf wenst. Met duidelijke afspraken, zonder lange termijn contracten. 
Wij bieden bedrijven een eigen betaalomgeving voor extra bestelgemak. Ben je benieuwd naar de kwaliteit van onze koffiebonen? Wij bieden professionals de mogelijkheid voor het aanvragen van een proefpakketje. Liever direct online bestellen? Probeer één van de vier karaktervolle smaken van Vanneau Espresso en laat je verrassen!
Onze klanten zijn zeer tevreden over onze heerlijke Vanneau Espresso koffie! Vol van smaak, merkbaar vers en nog eens biologisch ook. Zonder twijfel een aanrader voor bovenaan de menukaart!
Wanneer de bonen op zijn, schiet ik in de stress. Nooit meer iets anders dan Vanneau Espresso. :-)
Nieuwsgierig geworden?
Vraag een proefpakket aan
Peru decaf
Peru decaf
€ 7,95
250g
bestellen
Ethiopia Sidamo
Vanneau Selection Ethiopia Sidamo
€ 7,95
250g
bestellen
Colombia Caturra
Vanneau Selection Colombia Caturra
€ 7,95
250g
bestellen
Papua Highlands
Vanneau Selection Papua Highlands
€ 7,95
250g
bestellen
PP2
Proefpakket dark roast koffiebonen
€ 14,00
2x 250g
bestellen
VE Lungo
Lungo Dark Roast
€ 18,50
1000g
bestellen
VE Espresso Dark Roast
Espresso Dark Roast
€ 14,95
1000g
bestellen

Brandende vraag?


We geven graag vrijblijvend advies voor uw specifieke situatie. Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!
Liever direct contact? Bel ons op 0341-786923

versturen


Realisatie: Exitus ICT
Tekstschrijven en SEO optimalisatie: AdActive